Døgnåbent

CORONA: Døgnåbent er lukket til og med 13. april. Tjek din kommunes hjemmeside for åbningstider i løbet af dagen - de varierer i denne periode.

Borgere i Vestforbrændings ejerkommuner og erhvervskunder fra hele landet kan aflevere affald på fem af vores genbrugsstationer uden for normal åbningstid. Du skal tilmelde dig den genbrugsstation, du vil benytte.

Genbrugsstationer med døgnåbent

Tilmelding til døgnåbent

For at benytte vores genbrugsstationer uden for normal åbningstid skal du tilmelde dig ordningen på den station, du vil bruge. Når du tilmelder dig udvidede åbningstider, accepterer du samtidig vilkårene for videoovervågning.

Når du tilmelder dig, kobler du et eller flere mobiltelefonnumre til ordningen, der fungerer som nøgle(r) til pladsen (virker ikke med hemmeligt eller skjult nummer). Når du ankommer til genbrugsstationen, ringer du fra det registrerede mobilnummer til telefonnummeret angivet ved indgangen, hvorefter porten ind til pladsen åbner.

Bemærk, at Hillerød ikke har døgnåbent, men udvidede åbningstider. Læs mere på Hillerød Forsyning.

Privatpersoner

Det er gratis at tilmelde sig og benytte de udvidede åbningstider for privatpersoner. Efter din tilmelding modtager du en mail med vejledning til, hvordan du får adgang til genbrugsstationerne.

Privatperson - tilmeld dig her

Erhvervskunder

For erhverv er der ikke ekstraudgifter forbundet med tilmelding til og benyttelse af vores genbrugsstationer uden for normal åbningstid. Men det kræver, at virksomheden allerede er oprettet som betalende kunde med enten årskort eller engangsbillet. Årskort giver direkte adgang, når tilmeldingen til udvidet åbningstid er gennemført. Anvender du enkeltbillet, skal du købe billetten umiddelbart inden ankomst til genbrugsstationen.

Du modtager en kvittering, når du har tilmeldt dig. Og senest 3 dage derefter får du en mail med vejledning om, hvordan du får adgang til genbrugsstationerne - og du har dermed adgang uden for almindelig åbningstid.

Erhvervskunde - tilmeld dig her

 

Vilkår for anvendelse

Der gælder særlige regler, når du anvender vores genbrugsstationer med udvidede åbningstider.

Se vilkår for anvendelse af genbrugsstationer med udvidede åbningstider


Lukkedage

Alle døgnåbne genbrugsstationer holder lukket den 24., 25., 26. og 31. december, og 1. januar.

Telefonnumre, du skal ringe til, når du holder foran porten

  • Ballerup Genbrugsstation: Tlf. 91 22 85 16 - Haveaffald: 51 87 54 62
  • Gentofte Genbrugsstation: Tlf.91 18 41 74
  • Glostrup Genbrugsstation: Tlf. 21 85 80 20 (indporten) - Tlf. 21 85 80 20 (udporten)
  • Herlev Genbrugsstation: Tlf. 91 22 58 42 (indporten) - Tlf. 91 22 68 82 (udporten)
  • Stenløse Genbrugsstation (Egedal): Tlf. 91 18 91 07 (indporten) - Tlf. 91 18 90 26 (udporten)