Engangsbilletter til genbrugsstationer

Hvis din virksomhed ikke benytter genbrugsstationerne så tit, eller I bruger flere forskellige biler, er engangsbilletter den bedste løsning, når I afleverer erhvervsaffald. Engangsbilletten giver adgang til et besøg inden for 1 time.

Række af sorte affaldscontainere med skilte der angiver sortering.

Nem og hurtig adgang til genbrugsstationen

Du betaler for engangsbilletten, hver gang du besøger genbrugsstationen, ved at sende en SMS til 1919 med bogstaverne GS efterfulgt af genbrugsstationens kode samt kode for biltype, fx GS 1092. Du modtager en kvittering for betalingen via SMS. Beløbet trækkes fra det kort, der er registreret på telefonnummeret. Du skal fremvise SMS'en, hvis personalet på genbrugsstationen ønsker at se dokumentation for din betaling.

Engangsbilletten gælder for 1 besøg, som skal påbegyndes inden for 1 time efter, at billetten er købt. Billetten skal bruges på den genbrugsstation, den er købt til, og for den bil, du afleverer affald i. 

Er genbrugsstationen, du har købt engangsbillet til, lukket i normal arbejdstid pga. driftsproblemer eller lignende, kan du anvende billetten på en af vores andre genbrugsstationer. Ved kontrol bliver der taget højde for, at tidsfristen på 1 time kan være overskredet pga. forlænget kørsel.

Se vejledning for SMS-betaling og oversigt over ID-numre til genbrugsstationer.

Online tilmelding

Du tilmelder virksomheden til engangsbilletter via vores online tilmeldingssystem. Når du tilmelder SMS-betaling, tjekker systemet, om det kort, du har registreret, er gyldigt. Det sker ved, at der bliver trukket et engangsbeløb på 1 krone (mindst mulige beløb), og du får derefter en e-mail med en kvittering om, at kortet er i orden.

Tilmeld virksomheden til engangsbilletter via vores online tilmeldingssystem

For denne ene krone bliver virksomhedens kortoplysninger gemt i systemet, og det betyder, at du ikke behøver at indtaste kortoplysninger hver gang, du vil købe adgang til genbrugsstationen via SMS-løsningen.

Bogføring af billetter

Det er muligt at holde regnskab med de billetter, virksomheden køber. Når du køber en engangsbillet pr. SMS, kan du tilføje en bogføringstekst efter SMS-koden. Du taster eksempelvis: GS 1153 "bogføringstekst". Der skal være mellemrum mellem kode og bogføringstekst, men der må ikke være mellemrum i selv bogføringsteksten, som dog gerne må bestå af både bogstaver og tal.

Afmelding af mobiltelefon

Ønsker du at afmelde en mobiltelefon, så det ikke længere er muligt at købe engangsbillet fra den pågældende telefon, skal du sende en SMS til 1919 med følgende tekst: "GS (mellemrum) afmeld" fra den telefon, som ikke længere skal være tilmeldt.

Du kan også gøre et mobilnummer inaktivt ved at slette det i oversigten over tilmeldte mobilnumre, når du er logget ind som bruger i tilmeldingssystemet.

Priser for engangsbilletter

Biltype

Pris med moms

kr.
Personbil 125
Kassebil 187,50
Ladvogn 250