Gå til main indhold

Sådan tilmelder du dig

Virksomheder skal betale for at benytte genbrugsstationerne. Ønsker du at benytte en af vores genbrugsstationer, skal du tilmelde virksomheden først. Når du tilmelder dig skal du vælge, om du vil købe et årskort eller benytte engangsbilletter. Fra 1. januar 2023 scanner vi din bils nummerplade, når du kører ind på pladsen, og du skal ikke længere være tilmeldt. Din virksomhed bliver hver måned opkrævet i virksomhedens digitale postkasse for antallet af gange, I har besøgt en genbrugsstation.

Skilte på genbrugsstation med titlen Haveaffald.
Erhverv - adgang til genbrugsstationer
Tilmeld dig her

Vejledning om tilmelding

Vi har udarbejdet en vejledning, der guider dig igennem tilmeldingsproceduren. Du kan læse om proceduren på følgende sprog:


Det er forskelligt, om virksomheder vælger årskort eller engangsbilletter. Typisk vil det være en fordel at vælge årskort, hvis du ofte kører affald på genbrugsstationer. Engangsbilletter vil være hensigtsmæssigt for virksomheder, der ikke benytter genbrugsstationerne så tit eller bruger forskellige biler.

Læs om fordele ved årskort  

Læs om fordele ved engangsbilletter

Online tilmeldingssystem

Tilmelding til genbrugsstationer - og køb af årskort og engangsbilletter - foregår online i vores tilmeldingssystem, og du skal indtaste følgende oplysninger: p-nummer, e-mailadresse og telefonnumre. Hvis I ønsker årskort, skal I også indtaste registreringsnumre på de af virksomhedens biler, som skal bruge genbrugsstationerne.

Husk at have dine kreditkortoplysninger klar ved tilmelding. Ved køb af årskort og engangsbilletter kan du betale med VISA/Dankort, Dankort og internationale kreditkort som eksempelvis MasterCard.

Ved tilmeldingen bliver du bedt om at danne et password, som du skal bruge til login, hvis du senere fx vil tilmelde flere køretøjer eller mobilnumre.

Der henvises i øvrigt til Vestforbrændings persondatapolitik.


Nystartede virksomheder

Nystartede virksomheder samt udenlandske virksomheder skal kontakte Vestforbrændings kundeservice, der hjælper med oprettelsen.

Oplever du problemer ved betalingen?

Ved køb af årskort bliver betalinger nu oprettet med 3D-secure, for at sikre mod kortmisbrug.
Transaktioner bekræftes med SMS-kode eller ved at benytte Nem-id efter indtastning af kortoplysninger, og NEM-ID pap-kort kan ikke benyttes.
Problemer ved betaling skyldes ofte, at kortet ikke er sat op til 3D-secure – Kontakt din bank eller kortudbyder.