Gå til main indhold

Medarbejderne fortæller

Her på siden kan du høre, hvad nogle af vores medarbejdere har at sige om at arbejde på Vestforbrænding.

Afsætningskonsulent Anders Kiil arbejder med at afsætte affald til genanvendelse og laver de store udbud, der ligger bag. Læs om Anders  


Leder af Fjernvarmesalg i Vestforbrænding, Charlotte Schøn Mejlshede, startede for 16 år siden i Kundeservice og siden rykket over til Fjernvarme, hvor der er sket en kæmpe udvikling i de seneste år. Fjernvarme er for alvor en del af den grønne omstilling - og derfor mangler der ikke udfordringer i jobbet. Læs om Charlotte  

Kundeservicemedarbejder Michael Thornsvad: Da Michael startede for mere end fem år siden var det mere stillingens udfordringer end at skifte IT ud med affald, der tiltalte ham. Men som tiden er gået, er interessen for affald steget, så meget at han endda påvirker sine store børn om genanvendelse. Læs om Michael.

Video med Anna fra Vestforbrænding. Oplev hendes arbejdsdag

Formidlings- og udviklingskonsulent: Anna Damstedt Glæsner viser i videoen, hvordan en typisk arbejdsdag er for hende, når hun underviser skoleklasser i oplevelses- og læringscenteret Skraldelev på Vestforbrænding.

Video med Morten fra Vestforbrænding. Oplev hans arbejdsdag

Faglig koordinator og vagtleder: Morten Nyaa Mørk fortæller om sin hverdag i afdelingen Mekanisk Vedligehold, hvor han sørger for, at driften af anlægget kører, som det skal.

Video med Thomas fra Vestforbrænding. Oplev hans arbejdsdag

Servicemedarbejder på Ledøje-Smørum Genbrugsstation: Thomas Thrane Henriksen fortæller om arbejdet på en genbrugsstation, og hvorfor det er vigtigt at møde brugerne i øjenhøjde og hjælpe dem med at sortere deres affald.