Gå til main indhold
21. januar 2020

Vestforbrænding får ny direktør

Steen Neuchs Vedel bliver ny direktør i Danmarks største affalds- og energiselskab, Vestforbrænding pr. 1. marts 2020. Med en baggrund som anlægsdirektør i Banedanmark, Senior Vice President i Cimber Sterling og Vice President i SAS har Steen Neuchs Vedel en solid ledelseserfaring på direktionsniveau.

Bestyrelsen for Vestforbrænding har netop indgået aftale med selskabets kommende direktør Steen Neuchs Vedel. Steen kommer fra en stilling som anlægsdirektør i Banedanmark og skal som ny direktør på Vestforbrænding stå i spidsen for at tegne den fremtidige strategi.

Som anlægsdirektør for Banedanmark siden 2012 har Steen Neuchs Vedel blandt andet haft ansvar for gennemførelsen af en række store anlægsprojekter som fx Ny Bane København-Ringsted og elektrificering af jernbanen. Bestyrelsesformand Ole Bondo ser frem til det nye samarbejde og siger blandt andet:

”Jeg er meget tilfreds med, at vi får Steen Neuchs Vedel som ny direktør, der i samarbejde med de 19 ejerkommuner kan videreudvikle Vestforbrænding. Det er jeg sikker på, at Steen er den rigtige til i samarbejde med Vestforbrændings mange dygtige medarbejdere.”

Ifølge Ole Bondo bliver der mange spændende opgaver for den kommende direktør. Ikke mindst set i lyset af en stigende opmærksomhed på sektoren:

”Der bliver stillet stadig større krav til affalds- og energisektoren om at være med til at løfte den grønne omstilling. Det gælder både mere og bedre genanvendelse, men også en udbygning af fjernvarmenettet. Alt sammen store opgaver, der kræver en målrettet indsats og et solidt lederskab.”

Gå tilbage til nyheder